Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕСО търси доставчик на мълниезащитно въже с вградени оптични влакна - 25.07.2016

Електроенергийният системен оператор откри процедура за избор на изпълнител, който ще извърши доставка на мълниезащитно въже с вградени оптични влакна (OPGW), подземен оптичен кабел (OPUG), арматура и аксесоари.

Доставените материали ще се използват за аварийно възстановяване на оптичната свързаност по съществуващи електропроводи високо напрежение, а в отделни случаи и за изграждане на нови трасета. Мълниезащитното въже тип OPGW трябва да бъде с оптични влакна с характеристики, отговарящи на препоръка G.655 (11/2009) или еквивалент.

Прогнозната стойност на поръчката е 750 хил. лв.
Срокът за получаване на оферти е 12 август т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: ЕСО; снимка: Flickr

Ключови думи: ЕСО   мълниезащитно въже   подземен оптичен кабел  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...