Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Полски производител на автоматични ключове за осветление търси дистрибутори

15.08.2016   |   Бизнес
 

Полски производител на електрическо оборудване, активен на пазара от почти 20 години, е разработил иновативен ключ за осветление, който може да намери приложение в интелигентни сгради. В продължение на една година продуктът се разпространява на полския пазар – предимно за частни инвеститори, строящи или модернизиращи сградите си.

Разработените устройства работят на база изцяло нов оригинален принцип – сензори, поставени на вратата дадено помещение, преброяват влизащите и излизащите хора. Ако устройството установи присъствието на хора в помещението, осветлението се включва автоматично. В случай че всички напуснат помещението, осветлението се изключва 1 s след последния излязъл.

Компанията си е поставила за цел разширяване на дейността си на европейския пазар и затова търси партньорство с фирми от сектора на електроапаратурата за споразумение за дистрибуция.

Допълнителна информация може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).
 

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   автоматични ключове за осветление   електрическо оборудване  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...