Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕСО откри търг за доставка на цифрови релейни защити

Електроенергийният системен оператор обяви обществена поръчка с предмет доставка на цифрови релейни защити за присъединения ВН.

Предвижда се доставка на основни защити за електропроводи  110 kV и 400kV,  резервни защити за електропроводи 110 kV, диференциални защити за шинни системи 110 kV и 400 kV, дистанционни защити за автотрансформатори  400/220 kV, диференциални защити за автотрансформатори 400/110 kV и за трансформатори 110kV/СН,     резервни защити за страна 110 kV на трансформатори 110kV/ СН, диференциални защити на ошиновки  400 kV и устройства за резервиране на отказ на прекъсвачи 400 kV и приложен софтуер за работа, настройка и конфигурация на устройствата.

Прогнозната стойност на поръчката е 1 100 000 лв.
Срокът за получаване на офертите е 26 септември т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: ЕСО; снимка: rgbstock

Ключови думи: ЕСО   релейни защити  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...