Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Енерго-Про Мрежи търси доставчик на вакуумни прекъсвачи и мощностни разединители

Енерго-Про Мрежи откри процедура за избор на изпълнител, който ще извърши доставка на вакуумни прекъсвачи СрН, мощностни разединители СрН, разединители СрН и резервни части за тях.

Поръчката е разделена на три обособени позиции, а срокът за изпълнението й е 12 месеца. Изисква се участникът да представи сертификат ISO 9001:2008 (или еквивалентен) на производителя на изделията, издаден от акредитирани лица, за контрол на качеството, удостоверяващи съответствиетона стоките със съответните спецификации или стандарти с обхват предмета на поръчката.

Прогнозната стойност на поръчката е 7 997 000 лв.
Срокът за подаване на оферти е 19 септември т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: Енерго-Про Мрежи; снимка: Flickr

Ключови думи: Енерго-Про Мрежи   вакуумни прекъсвачи   мощностни разединители  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...