Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиК Бургас обяви търг за доставка на електроапаратура - 03.10.2016

Водоснабдяване и канализация Бургас откри процедура за избор на изпълнител, който ще извърши доставка на електроматериали и апарати за нуждите на дружеството за период от 3 години.

Обществената поръчка е разделена на 5 обособени позиции. Необходими са: кабели и проводници; комутационна апаратура и средства за контрол и управление; електроинсталационни и електроизолационни материали; честотни регулатори за трифазни асинхронни двигатели с накъсо съединен ротор 380 V, 50 Hz; и устройства за плавен пуск и стоп на трифазни асинхронни двигатели с накъсо съединен ротор 380 V, 50 Hz (софтстартери). Доставените материали трябва да бъдат с маркировка за съответствие и да се придружават със сертификати за качество или декларация за съответствие от производителя, изготвени на български език.

Прогнозната стойност на поръчката е 550 000 лв.
Срокът за подаване на оферти е 24 октомври т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете тук.


 

     
Източник: ВиК Бургас

Ключови думи: ВиК Бургас   електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...