Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

НЕК обяви обществена поръчка за доставка на релейни защити

Националната електрическа компания търси доставчик на релейни защити. Поръчката е разделена на три обособени позиции - доставка на цифрови релейни защити за ВЕЦ "Бели Искър"; проектиране, изработка и доставка на цифрови релейни защити на ХГ 1, 2 и 3 на ВЕЦ "Тополница"; проектиране, изработка и доставка на цифрови релейни защити на блок генератор-трансформатор на ВЕЦ "Росица 1".

Участникът трябва да трябва да е изпълнил през последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата, поне една дейност с предмет и обем идентичен или сходен с тази на поръчката и да притежава валиден сертификат за въведена система за управление на качеството съгласно ISO 9001:2008/ISO 9001:2015 или еквивалент.

Прогнозната стойност на поръчката е 177 005 лв.
Срокът за подаване на оферти е 26 октомври т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете на сайта на дружеството.

     
Източник: НЕК

Ключови думи: НЕК   релейни защити  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...