Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

НАП избира доставчик на батерии за UPS

Национална агенция за приходите обяви процедура за избор на изпълнител, който да извърши доставка и подмяна на батерии за UPS. Изискват се 22 комплекта батерии за Comet Extrime 9/12 kVA, 24 комплекта батерии за UPS Galaxy 3000 10/15kVA и 1 комплект батерии за UPS Galaxy 3000 30 kVA, препрограмиране на 25 броя UPS Galaxy 3000 в ТД на НАП и офисите на НАП и Upgrade 2 броя Galaxy PW.

Участникът следва да разполага със сертифицирани специалисти, които имат правото да извършват дейностите, включени в предмета на поръчката и притежаващи  квалификация и умения.

Прогнозната стойност на поръчката е 70 000 лв.
Срокът за подаване на оферти е 14 октомври т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете на сайта на агенцията.

     
Източник: НАП; снимка: Flickr

Ключови думи: НАП   батерии за UPS   UPS  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...