Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Публикуваха нова версия на стандарт за проверка на електрически уредби - 17.10.2016

17.10.2016   |   Начало»Технологии
 

IEC 60364-6:2016 определя изискванията за първоначална и периодична проверка на електрически уредби ниско напрежение. Второто издание на стандарта отменя и заменя първото, публикувано през 2006 г. и представлява техническа редакция.

Част 6 на стандарта определя изискванията за първоначална и периодична проверка на електрически уредби. С нея се задават изискванията за първоначална проверка, чрез преглед и изпитвания, на електрически уредби, за да се определи, доколкото е възможно на практика, дали са били изпълнени изискванията на други части на стандарта, както и изискванията за докладване на резултатите от първоначалната проверка. Първоначалната проверка се извършва след завършване на нова уредба или на допълнения или изменения на съществуващи уредби.

С IEC 60364-6:2016 се задават и изискванията за периодична проверка на електрически уредби с цел установяване дали уредбата и всички нейни съставни обзавеждания са в задоволително състояние за използване.

     
Източник: БИС; снимка: rgbstock

Ключови думи: БИС   проверка на електрически уредби   електрически уредби ниско напрежение   IEC 60364-6:2016  

ВиВ Изоматик
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...