Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕСО търси доставчик на резервни части за прекъсвачи - 21.11.2016

Електроенергийният системен оператор откри процедура за избор на изпълнител, който ще извърши доставка на стандартни и специфични резервни части за прекъсвачи тип ММО – 110 и 220 kV.

Резервните части, които ще бъдат доставени, трябва да са с доказано качество, да съответстват на съответните стандарти и да са с напълно съвместими технически и функционални характеристики с тези, подлежащи на подмяна. Те трябва да са с експлоатационни характеристики, равни или по-добри от частите, които заменят. Всички резервни части се монтират в съоръжения, експлоатирани в открити разпределителни уредби.

Прогнозната стойност на поръчката е 70 000 лв.
Срокът за подаване на оферти е 19 декември т. г.

Повече информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: ЕСО; снимка: Freeimages

Ключови думи: ЕСО   прекъсвачи   прекъсвачи тип ММО  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...