Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Предстои изложението Electrotech EURASIA

16.03.2017   |   Предстоящо
 

Между 16 и 19 март т. г. в Истанбул ще се проведе търговското изложение за електроапаратура, електроника и енергия Electrotech EURASIA. Събитието е част от международния форум за автоматизация WIN Eurasia Automation, организиран от Hannover Messe.

Във фокуса на Electrotech EURASIA ще бъдат системи за генериране на електроенергия, електрозахранвания, оборудване за пренос, разпределение и съхранение на енергия. В рамките на събитието ще бъдат направени премиери на различни иновативни продукти, като интелигентни защитни релета и електронни компоненти.

Основните продуктови категории, които ще бъдат представени на Electrotech EURASIA, включват: кабели и оборудване за пренос на електроенергия; електрическа и електронна тестова и измервателна апаратура; електродвигатели и честотни инвертори; комутационна и електроразпределителна апаратура, трансформатори, акумулатори и UPS; решения за управление на електропреносни мрежи; технологии за мониторинг качеството на електроенергията и др.

     
Източник: Hannover Messe

Ключови думи: Hannover Messe   Electrotech EURASIA   електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...