Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Вайд-Бул стана представител на Carlo Gavazzi

20.02.2017   |   Бизнес
 

От началото на годината Вайд-Бул стартира партньорство с международната група Carlo Gavazzi, занимаваща се с проектиране, производство и разпространение на електронно оборудване за промишлена и сградна автоматизация, съобщиха от българската компания. В рамките на новото сътрудничество от Вайд-Бул ще предлагат на българския пазар пълната гама решения на Carlo Gavazzi.

Продуктовите групи на италианския производител са съсредоточени в четири направления – датчици, превключватели, устройства за управление и модули за полеви мрежи. Портфолиото на компанията включва сензори, следящи и времерелета, системи за енергиен мониторинг, полупроводникови релета, устройства за безопасност и полеви мрежи.

"Carlo Gavazzi е утвърдено име на световния пазар в областта на промишлената и сградната автоматизация. Историята на италианската компания изобилства от новаторски въведения, като изделия на фирмата са внедрени в многобройни модерни и високотехнологични продукти, процеси и приложения из цял свят. Основен приоритет на фирмата е осигуряването на технологично иновативни, висококачествени и конкурентни решения, съобразени с изискванията и очакванията на клиентите. С повече от 80 години безпроблемна работа, опитът на Carlo Gavazzi е ненадминат", споделиха от Вайд-Бул.

Централният офис, развойните центрове и производствените бази на италианската фирма са разположени в няколко европейски страни, както и в Китай. В световен мащаб Carlo Gavazzi има 22 офиса, както и изградена мрежа от 65 представители, обхващаща от САЩ на запад до граничните азиатски държави на изток.

Дейността на компанията е насочена към пазарните сегменти, свързани с производство на опаковъчни машини, машини за екструдиране на пластмаси, производство на машини за хранително-вкусовата промишленост, оборудване за транспортиране на насипни материали, системи за контрол на достъп, асансьори и ескалатори, както и ОВК-приложения.

     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Carlo Gavazzi   автоматизация  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...