Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

OBO Bettermann получи DGNB сертификат за кабелоносещите системи Magic

27.02.2017   |   Бизнес
 

Германският съвет за устойчиво строителство (DGNB) присъди на кабелоносещите системи Magic (RKSM, MKSM и SKSM) на OBO Bettermann сертификат, свидетелстващ за доказания принос на продуктите за устойчивостта в строителството. DGNB включва подробна информация за всички продукти с такъв сертификат в онлайн платформа в подкрепа на архитекти и проектанти, наречена Navigator.

Условието за присъждане на сертификата е регистрация в платформата и наличие на "Декларация за екологосъобразен продукт", която изисква цялостен анализ на жизнения цикъл на продукта по отношение на енергия, използвани ресурси, емисии и други въздействия върху околната среда.

Сертификатът бе връчен на директора на маркетинговия отдел на OBO Corporate Group Матиас Герстбергер по време на търговското изложение "Bau 2017" в Мюнхен.

     
Източник: OBO Bettermann

Ключови думи: OBO Bettermann   ОБО Беттерманн   кабелоносещи системи   Magic  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...