Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕСО избира доставчик на мобилни токоизправители

Електроенергиен системен оператор обяви обществена поръчка за доставка на мобилни токоизправители и мобилна акумулаторна батерия.

Предметът на поръчката е разделен на две обособени позиции, включващи: доставка и монтаж на един брой мобилна акумулаторна батерия - 220VDC/120Ah и един брой мобилен токоизправител 220V/30А; и доставка на два броя мобилни импулсни токоизправители 220V/20A.

Конструктивните решения, качеството на вложените материали и технологията на изготвянето трябва да гарантират високо качество на изделието и постоянство на параметрите, ниски експлоатационни разходи и лесно обслужване. Минималният проектен експлоатационен живот на оферираните токоизправители да е не по-малък от 20 години, а на акумулаторната батерия – не по-малко от 12 години.

Прогнозната стойност на поръчката е 45 000 лв.
Срокът за подаване на оферти е 20 март т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: ЕСО; снимка: Pixabay

Ключови думи: ЕСО   токоизправители   акумулаторна батерия  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...