Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Lapp Group придоби компаниите CEAM и Fender - 06.03.2017

06.03.2017   |   Начало»Бизнес
 

Lapp Group придоби две компании от COFIMA Holding – италианския производител на кабели за данни за индустриален Ethernet и fieldbus мрежови системи CEAM Cavi Speciali, както и румънската фирма за кабели за алармени и прожарозащитни системи Fender Cables, съобщават от ВиВ Изоматик, представител на Lapp Group у нас.

"С придобиването на CEAM ще подсилим водещата роля на Lapp в областта на индустриалните комуникационни системи за данни и ще получим допълнителен опит и производствени мощности за бързо развиващите се пазари на индустриалния Ethernet и fieldbus системите", сподели Андреас Лап, председател на Борда на Lapp Holding.

През 2015 г. от CEAM са реализирали оборот от 23 млн. евро, а през 2016 г. приходите на  Fender са били 3,5 млн евро. Двете компании бяха част от основания от Франко и Карло Магон COFIMA Holding. От Lapp очакват придобиването да спомогне за увеличаване на продажбите на продуктите от сериите Unitronic and Etherline.

"Lapp Group и CEAM са съвместими не само по отношение на технология и продукти, но и по ценности – етика, иновации, производителност и обслужване. Придобиването е отлична новина за CEAM, служителите и клиентите ни, тъй като предоставя изцяло нова възможност за растеж и развитие", сподели Карло Магон.

Lapp ще продължи да поддържа и експлоатира производствените площадки на компаниите в Монселиче и Клуж-Напока, като се предвижда структурата в Монселиче да включва и център за развойна дейност и изпитвания, където да се разработват решения за бързо и гъвкаво предаване на данни за целите на Индустрия 4.0.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   V&V Isomatic   Lapp Group   COFIMA Holding   CEAM   Fender Cables  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...