Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Британски производител на трансформатори търси бизнес партньори

03.04.2017   |   Бизнес
 

Водеща британска компания, специализирана в разработването и производството на трансформатори и бобини за приложение в различни индустриални сектори, търси партньорство с цел дистрибутиране на продуктите на европейския пазар или сключване на споразумение за възложено производство.

Освен от конвенционалните материали, производителят изработва трансформаторите и от аморфни, нанокристални и високотемпературни ферити, стомана с високо съдържание на силиций и различни стандартни ферити. Продуктовият каталог на британската компания включва зарядни станции за електромобили, високочестотни силови трансформатори до 50 kHz, високоволтови трансформатори, постояннотокови захранвания, устройства за корекция фактора на мощността и др.

Допълнителна информация може да откриете в сайта на EEN.

     
Източник: EEN; снимка: Pixabay

Ключови думи: EEN   трансформатори   бобини  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...