Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Турски производител на силови трансформатори търси партньори

22.05.2017   |   Бизнес
 

Турска компания, специализирана в производството на силови трансформатори и специални трансформатори за различни приложения, търси търговски представители за европейския пазар. Фирмата предлага и консултантски услуги, поддръжка и ремонт.

Богатият продуктов каталог на производителя включва силови трансформатори, токоизправители за електрофилтри, маслонапълнени и сухи трансформатори и др. Компанията произвежда продуктите си по своя собствена технология и разполага с модерна изпитвателна лаборатория и отдел за осигуряване на качеството.

Фирмата е сертифицирана по TS EN 60076-1, TS EN 60076-11, IEC 61378 и IEC 60289. Допълнителна информация може да откриете в сайта на EEN.

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   трансформатори  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...