Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Световният пазар на батерии за UPS с ръст от 8,18% до 2021 г.

29.05.2017   |   Бизнес
 

Прогнозата в резултат на проучване, проведено от изследователската компания Research and Markets, показва, че през перидоа 2017-2021 г. общият годишен темп на растеж (CAGR) на международния пазар на UPS батерии ще достигне 8,18%.

Съгласно доклада от проучването, сред основните движещи сили за този пазар е зачестилото изграждане на центрове за данни, необходими за задоволяване на нарасналото търсене на облак-базирани услуги и нуждата от цифровизация в много държави. Пазарът на батерии за UPS вече е с добри резултати в страни като Обединеното кралство и САЩ. Значителен ръст се наблюдава и в Латинска Америка и държавите от Азиатско-тихоокеанския регион (APAC).

Една от актуалните тенденции в областта е все по-широкото използване на UPS системи, базирани на литиево-йонни батерии. Според проучването на Research and Markets VRLA батериите са най-предпочитани за UPS системи в центрове за данни за осигуряване на резервно захранване при прекъсване на основното. Като водещи доставчици на пазара от компанията посочват Amara Raja Power Systems, East Penn Manufacturing, Eaton, EnerSys, Exide Technologies и др.

     
Източник: Research and Markets; снимка: Flickr

Ключови думи: Research and Markets   UPS   батерии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...