Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Мини Марица-изток търси фирма за доставка и монтаж на инвертор

Мини Марица-изток обяви обществена поръчка за доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на инвертор за ел. локомотив EL-2, който да преобразува входното напрежение от контактната мрежа от 1,65 kV DC на изходни напрежения: 400V AC, 220 V AC, 48 V DC, 24 V DC и 12 V DC.

Изпълнението на поръчката ще се извърши на няколко етапа - провеждане на изпитания в лабораторни условия на площадката на изпълнителя с участие на представители на възложителя; доставка на инвертора - до 5 месеца от датата на подписване на договора; монтаж и въвеждане в експлоатация - до 30 календарни дни след доставката в рудник "Трояново- север". Инверторът трябва да може да работи в температурен диапазон от -20 до +60°C в среда със замърсен с въглищен прах въздух.

Прогнозната стойност на поръчката е 94 300 лв.
Крайният срок за подаване на заявления за участие е 28 юни т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: Мини Марица-изток

Ключови думи: Мини Марица-изток   инвертор  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...