Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Brady пусна платформа за дизайн на етикети - 12.06.2017

12.06.2017   |   Начало»Технологии
 

Американската фирма Brady, специализирана в решенията за етикетиране и маркиране в промишлеността, представи дигитална платформа, предоставяща професионални и интуитивни приложения за дизайн на качествени етикети за продукти, кабели и знаци за безопасност, съобщават от Вайд-Бул, партньор на компанията у нас.

"Brady Workstation е подходяща за широк кръг от професионалисти. Трябва само да изберете необходимите ви приложения, да свалите 30-дневната пробна версия и да направите покупка, ако сте удовлетворени. Наличните приложения позволяват на потребителите да автоматизират създаването на етикети, включително внасянето на данни и сложни последователности, и да проектират специфицирани етикети за кабели, етикети за химикали съгласно CLP, табели за безопасност, маркери за тръби и др.", обясняват от Вайд-Бул.

Brady Workstation работи безпроблемно с редица настолни и мобилни принтери на компанията. Потребителите трябва само да свържат принтера към компютър с интернет достъп, за да могат да изпечатат проектираните етикети. Принтерите осигуряват и възможност за двупосочна комуникация с платформата и подаване на сигнал към потребителя, ако се налага смяна на материалите за принтиране на по-специфични етикети.

От Вайд-Бул информират, че всяко приложение от Brady Workstation може да бъде свалено, тествано и закупено поотделно. Платформата предлага и няколко пакета, комбиниращи често използвани приложения за идентифициране на проводници, продукти и др.

     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Brady Workstation   етикетиране   маркиране  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...