Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕСО избира доставчик на цифрови релейни защити - 26.06.2017

Електроенергийният системен оператор обяви обществена поръчка с предмет доставка на цифрови релейни защити за присъединения високо напрежение.

Поръчката предвижда доставка на устройства (цифрови релейни защити) за защита на присъединения 110 kV и шинни системи 110 kV и 400 kV в подстанции "Мадара", "Тетевен",
"Троян 2", "Златна Панега", "Бойчиновци", "Калище", "Стара Загора", "Христо Ботев", "Узунджово", "Карлово 2" и "София запад". Те ще се монтират в релейни шкафове в релейна зала на подстанциите. Устройствата трябва да отговарят на действащите към момента международни стандарти IEC/EN или техни еквиваленти за такъв вид апаратура. Допускат се и устройства, изпитани по нормите на БДС или техни еквиваленти, ако те не са по-ниски от тези на IEC/ЕN или техни еквиваленти.

Прогнозната стойност на поръчката е 1 100 000 лв.
Срокът за подаване на оферти е 25 юли т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете тук.

     
Източник: ЕСО; снимка: Pixabay

Ключови думи: ЕСО   цифрови релейни защити  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...