Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Schneider Electric оптимизира работата на разпределителни уредби за Аурубис България

Schneider Electric разработи иновативен проект за подобряване на работата на разпределителни уредби средно напрежение за Аурубис България, като целта на проекта е осигуряването на надеждната и безопасната им експлоатация, съобщиха от компанията.

В първия етап на проекта са подменени стари релейни защити на съществуващи комплектни разпределителни устройства средно напрежение (КРУ СН) с нови съвременни микропроцесорни защитни устройства тип "Sepam", произведени от Schneider Electric. При изпълнението на проекта са доставени и монтирани общо 130 устройства. В рамките на втория етап, който все още е в изпълнение, се предвижда да бъдат заменени стари маломаслени прекъсвачи с ниско налягане и сухи измервателни трансформатори, с нови съвременни вакуумни прекъсвачи и измервателни трансформатори, произведени от Schneider Electric.

Посредством успешното изпълнение на проекта Аурубис България ще разполага с техническите средства, чрез които да реализира система за енергиен мениджмънт. Проектът за това ще бъде реализиран през 2017-2018 г., като отново ще е изцяло с продукти и технически решения на Schneider Electric.

"Успешното реализиране на проекта е резултат от съвместните усилия на всички участници в него. Стремежът на Аурубис България да внедри оборудване за управление на системите от най-висок клас с висока енергийна ефективност, сигурност и безопасност при експлоатация, даде възможност на Schneider Electric да представи своите най-добри технически решения и продукти", сподели регионалният мениджър на Schneider Electric Йонуц Фаркаш.
 

     
Източник: Schneider Electric; снимка: Аурубис България

Ключови думи: Schneider Electric   Аурубис България   разпределителни уредби  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...