Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Schneider Electric оптимизира работата на разпределителни уредби за Аурубис България - 10.07.2017

Schneider Electric разработи иновативен проект за подобряване на работата на разпределителни уредби средно напрежение за Аурубис България, като целта на проекта е осигуряването на надеждната и безопасната им експлоатация, съобщиха от компанията.

В първия етап на проекта са подменени стари релейни защити на съществуващи комплектни разпределителни устройства средно напрежение (КРУ СН) с нови съвременни микропроцесорни защитни устройства тип "Sepam", произведени от Schneider Electric. При изпълнението на проекта са доставени и монтирани общо 130 устройства. В рамките на втория етап, който все още е в изпълнение, се предвижда да бъдат заменени стари маломаслени прекъсвачи с ниско налягане и сухи измервателни трансформатори, с нови съвременни вакуумни прекъсвачи и измервателни трансформатори, произведени от Schneider Electric.

Посредством успешното изпълнение на проекта Аурубис България ще разполага с техническите средства, чрез които да реализира система за енергиен мениджмънт. Проектът за това ще бъде реализиран през 2017-2018 г., като отново ще е изцяло с продукти и технически решения на Schneider Electric.

"Успешното реализиране на проекта е резултат от съвместните усилия на всички участници в него. Стремежът на Аурубис България да внедри оборудване за управление на системите от най-висок клас с висока енергийна ефективност, сигурност и безопасност при експлоатация, даде възможност на Schneider Electric да представи своите най-добри технически решения и продукти", сподели регионалният мениджър на Schneider Electric Йонуц Фаркаш.
 

     
Източник: Schneider Electric; снимка: Аурубис България

Ключови думи: Schneider Electric   Аурубис България   разпределителни уредби  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...