Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Carlo Gavazzi представи нови релета за мониторинг и защита

Carlo Gavazzi Automation пусна на пазара новите трифазни релета за мониторинг и защита DPA52 и DPB52, съобщават от Вайд-Бул, представител на компанията у нас.

Основното предназначение на тези устройства е да предпазват товарите от грешна последователност на фазите и загуба на фаза. DPB52 допълнително осигурява защита срещу свръхнапрежение и понижаване на напрежението, както и възможност за задаване на забавяне на алармения сигнал.

"Най-голямото предимство на тези релета е импулсното захранване, което филтрира и свежда до минимум хармоничните изкривявания, предпазвайки по този начин устройствата от прегряване и повечето неизправности и фалшиви алармени сигнали, които могат да доведат до непланиран престой на машината", обясняват от Вайд-Бул.

DPA52 и DPB52 са проектирани за употреба в ОВК инсталации, асансьори и ескалатори, при манипулирането с материали и пречистването на води, т.е. във всички приложения, при които е необходимо непрекъснато следене на работата на двигателите и осигуряване на защита от повреди, скъсяване на експлоатационния живот и наранявания на работниците.

     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Carlo Gavazzi  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...