Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

WAGO представи нови терминали за повърхностен монтаж върху печатни платки

16.10.2017   |   Технологии
 

WAGO пусна на пазара новата серия 2070 Through Board терминали за повърхностен монтаж върху печатни платки за едножилни и многожилни проводници с напречни сечения от 0,2 до 0,75 mm2 (AWG 24 до AWG 18), съобщиха от компанията.

"Съществена особеност при новите терминали е, че те са проектирани така, че да позволяват свързване на LED модулите от задната си страна. Монтажната височина от само 1,1 mm в предната част е минимална, което позволява по-равномерно разпределение на светлината. Възможността за присъединяване на проводниците от задната страна опростява окабеляването на модулите и отваря потенциал за оптимизиране процеса на производство на осветителни тела. Благодарение на това серията 2070 е изключително подходяща за линейни LED модули, както и за осветителни тела с ултра плосък дизайн", обясняват от WAGO.

Доказаният Push-in метод на свързване CAGE CLAMP позволява директно вкарване на едножилни проводници, а за присъединяване на многожилни проводници, както и за освобождаване на всички проводници, точката на присъединяване може лесно да бъде отваряна с помощта на специалния инструмент за задействане, допълват от компанията. Благодарение на това Through Board терминалите за повърхностен монтаж върху печатни платки от серията 2070 са изключително подходящи за ръчно и автоматично присъединяване на проводниците.

Опционално WAGO предлага варианти с капак, който покрива точката за присъединяване на проводниците откъм предната страна на модула и по този начин осигурява хомогенен изглед в бял цвят. Същевременно капакът предлага централно разположена повърхност за присъединяване за оптимален процес на автоматичен монтаж.

Високото изолационно разстояние прави възможна употребата на новите клеми на WAGO за напрежения до 500 V съгласно EN 60598-1. Освен това, чрез опционално предлаганото щамповане на клемните гнезда може да бъде избегнато неправилно присъединяване на проводниците, информират още от WAGO.

     
Източник: WAGO

Ключови думи: WAGO   WAGO Kontakttechnik   Through Board   терминали   повърхностен монтаж  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...