Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Brady представи нов промишлен принтер за етикети - 06.11.2017

06.11.2017   |   Начало»Технологии
 

Brady представи BradyPrinter i7100, който предлага принтиране на етикети с висока точност върху широка гама от материали за редица приложения – идентификация на кабели, печатни платки, материални активи и компоненти, съобщават от Вайд-Бул, партньор на компанията у нас.

"BradyPrinter i7100 разполага с мощен вътрешен процесор и предлага скорост на принтиране от 300 мм/с, резолюция от 600 dpi и капацитет до 700 етикета на ден. Високата прецизност при принтиране се постига чрез централно подравняване и възможност за принтиране върху широка гама висококачествени материали. Към принтера се предлагат и различни аксесоари – системи за рязане на етикета, сензори и технологии за автоматично отделяне на етикета от основата му и др.", информират от Вайд-Бул.

Новият принтер се отличава и с интуитивен цветен сензорен екран с ясно разграничими икони за лесен достъп до менютата на BradyPrinter i7100, допълват от Вайд-Бул.

     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Brady   BradyPrinter i7100   промишлен принтер  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...