Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Енерго-Про Мрежи откри търг за доставка на кабели за средно напрежение

Енерго-Про Мрежи обяви обществена поръчка за доставка на кабели за средно напрежение с изолация от омрежен полиетилен (XLPE) и алуминиеви жила, предназначени за разпределение на електрическата енергия в мрежи средно напрежение (СрН) по три обособени позиции.

Кабелите следва да са приложими за експлоатация в нормално замърсена атмосферна среда, температура на въздуха от -30 до +50°C и влажност до 90% при 20°C, както и да са подходящи за монтаж в земя, в тръбна канална мрежа, в кабелни помещения, канали,тунели и колектори на закрито. Токопроводимите жила на проводниците трябва да са изработени от алуминий клас 2, съгласно БДС EN 60228:2006 (или еквивалентно) и изпълнени като кръгли многожични уплътнения (rm).

Прогнозната стойност на поръчката е 8 140 000 лв.
Срокът за получаване на офертите е 15 декември т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете тук.

     
Източник: Енерго-Про Мрежи; снимка: Pixabay

Ключови думи: Енерго-Про Мрежи   кабели  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...