Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

26-и търговски панаир за електротехника и автоматизация AMPER

20.03.2018   |   Предстоящо
 
От 20 до 23 март 2018 г. в Бърно, Чехия, ще се проведе 26-ото издание на международния търговски панаир за електротехника, електроника, автоматизация, комуникация, осветление и технологии за сигурност AMPER. Събитието се организира от Terinvest и е известно с големия си брой посетители и участие на много световноизвестни компании. То предлага ефективна платформа за представяне на нови продукти и възможност за установяване на нови бизнес отношения.
 
В предишното издание на AMPER се включиха над 600 изложители, от които 151 чуждестранни. Те представиха технологиите и услугите си на 14 500 кв. м изложбено пространство. Панаирът бе посетен от 43 800 души, включително управители на фирми, техници, студенти и любители на електротехниката.
 
Сред главните тематични области на форума ще са: Електроенергетика – производство на енергия, трансфер и дистрибуция; Проводници и кабели; Технологии за електрически инсталации и Smart електрически инсталации; Осветителни устройства и системи; Електро-термална технология; Драйвери и силова електроника, енергийни системи; Автоматизация, контрол и управление и др.
     
Източник: СЕЕС

Ключови думи: СЕЕС   AMPER   електротехника   електроника   автоматизация  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...