Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Schneider Electric получи награда за иновации за 2017 г.

18.12.2017   |   Бизнес
 

Schneider Electric получи награда в категория "Хиперконвергирана иновационна структура на годината" на тазгодишните SVC Awards, съобщават от компанията. Призовете отличават продукти и проекти в областта на съхранението, виртуализацията и облачните услуги.

"Това е признание и висока оценка за развитието на Schneider Electric и иновативния подход по отношение на новите технологии, които подкрепят възприемането както на периферни, така и на облачни услуги. Присъждането на това отличие е доказателство и за ефективното справяне с предизвикателствата, свързани с големите данни (Big Data) и Интернет на нещата (IoT)" споделят от Schneider Electric.

Наградата е връчена за решенията за микроцентрове за данни, позволяващи инсталиране на хибридни ИТ и периферни архитектури, които могат да бъдат развити сигурно и мащабируемо във всякакви среди, поясняват от компанията. Те могат да бъдат персонализирани, така че да съответстват на определени пространствени ограничения, както и да бъдат изградени да издържат на конкретни специфики, свързани с околната среда при индивидуални приложения на крайните потребители, допълват още от Schneider Electric.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   SVC Awards   микроцентрове за данни  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...