Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal с нова специализирана уебстраница за IT решения

13.02.2018   |   Бизнес
 

Rittal стартира нов уебсайт за IT решения, достъпен на немски и английски език, обявиха от компанията.

Новата платформа ще допълни уеб присъствието на Rittal със специализирана информация в областта на технологиите за центрове за данни, Industry 4.0, Internet of Things, големите обеми данни (big data), облачните изчисления, IT сигурността и др.

Портфолиото на Rittal в областта включва цялостна гама решения от индивидуални IT шкафове до цялостно оборудване за центрове за данни, изградени на модулен принцип, с висока мащабируемост и ефективност, както и експертни консултации, услуги и разработване на оперативни модели.

Специализираната информация на новата уеб платформа е достъпна под формата на технически статии, брошури, препратки и богата база с изображения. Потребителите могат да открият и конкретни примери за дадени приложения (например по въпроси като скоростта и сигурността на IT технологиите) в различни бизнес направления.

"Днес 75% от бизнес решенията се вземат на базата на информация от интернет. С новата ни уебстраница за IT решения и опита ни оказваме надеждна подкрепа за нашите клиенти именно в процеса по вземане на решения", коментира Дирк Милер, изпълнителен вицепрезидент маркетинг в Rittal.

Интерактивният дизайн на уебсайта позволява визуализирането му на мобилни устройства. Посетителите имат възможност и за интерактивна чат връзка в реално време с фирмени експерти.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   IT решения   центрове за данни   IT шкафове  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...