Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Weidmueller акцентира върху интелигентните решения за мрежово свързване на Hannover Messe Preview

19.02.2018   |   Технологии
 

Weidmueller демонстрира новости при интелигентните технологиите за мрежово свързване на машини на Hannover Messe Preview - специализирано събитие за представяне на акцентите от предстоящото изложение през април, което се състоя на 6 февруари т. г.

Сред акцентите, които Weidmueller представи под мотото "От сензора до облака" в рамките на предварителното събитие, бяха актуални фирмени решения за директна комуникация между машини, включително "комуникативните" захранвания PROtop, технологията за отдалечен достъп u-link, както и иновативен IoT контролер.

Основен фокус по време на Hannover Messe Preview беше дигитализацията, която създава изцяло нови възможности за компаниите по посока организиране, мониторинг и управление на производствени процеси. Концепцията за Industry 4.0 беше представена в контекста на новите изисквания към фирмите, които налага. "Машиностроителният бранш вече е наясно, че решенията за дигитализация играят все по-ключова роля за успеха на една компания", подчерта Карстен Нагел, ръководител външни комуникации във Weidmueller.

"Това повлиява както развитието на индивидуалните услуги, така и дизайнът на базираните върху данни бизнес модели или системите за прогнозна поддръжка. В основата на успеха са "умните" връзки между сензорите и облака, които с Industry 4.0 могат най-накрая да влязат в действие. С комуникационно-ориентираните ни продукти ние впоследствие оформяме инфраструктурата на цифровизацията", отбеляза технологичният експерт Себастиян Стелцер.

Решенията, демонстрирани от Weidmueller по време на промо събитието, са в перфектен синхрон с тазгодишния девиз на Hannover Messe - "Интегрирана индустрия - свързване и колаборация", смятат от компанията. "Целта ни е да елиминираме несигурността у клиентите си и да ги подпомогнем по пътя им към интелигентната фабрика. За да допълним обединението между автоматизацията и цифровизацията, отличителният аспект на нашите предложения е комбинацията от хардуер, софтуер, инженеринг и консултантски услуги", допълни Нагел.

     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Weidmueller   Hannover Messe   PROtop   u-link  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...