Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Община Хасково избира доставчик на електроматериали

Община Хасково обяви обществена поръчка за избор на фирма, която да извърши доставка на електрически материали за нуждите на ОП "Екопрогрес".

Предмет на търга е периодична доставка на електрически материали, необходими за осъществяване на дейността на общинското предприятие по поддръжка на електрически системи и оборудване на територията на общината за период от 12 месеца или до достигане на максималната стойност на поръчката – което от двете събития настъпи по-рано.

Предвижда се доставка на следните електрически материали: фасунги, LED лампи, LED прожектори, дросели, усукани проводници, кабели, лустър клеми, автоматични предпазители, разклонителни кутии, контактори и други артикули, съгласно количествата, описани в техническата документация.

Прогнозната стойност на поръчката е 69 000 лв. без ДДС.

Крайният срок за участие в търга е 15 март т.г.

Пълните условия на процедурата са публикувани тук.

     
Източник: АОП; снимка: Pixabay

Ключови думи: Община Хасково   електроматериали  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...