Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Weidmuеller с десето отличие за топ работодател в Германия

26.03.2018   |   Бизнес
 

Институтът Top Employers за десети път обяви Weidmuеller за най-добър работодател в инженерната общност в Германия. Сертификатът за 2018 г. се присъжда на компанията във връзка с непрекъснатата оптимизация на работната среда на персонала, която осъществява.

"Доволният и ангажиран персонал, който се идентифицира с нашата компания, е основа за постигане на корпоративните ни цели. Инвестираме много в работната среда и условията на работа на служителите си, за да гарантираме, че те могат да се развиват както професионално, така и в индивидуален план", коментира Франк Пелман, изпълнителен вицепрезидент по управление на човешките ресурси във Weidmuеller.

"Детайлните ни проучвания показаха, че групата Weidmuеller е създала изключителна работна среда за персонала си и непрекъснато работи за оптимизацията й. Подобренията включват предлагане на иновативни вторични ползи, създаване на съвременни и гъвкави условия на труд и прилагане на ефективно управление на ефективността, които напълно съответстват на корпоративната култура на компанията", пояснява Стефен Нийф, мениджър за Германия, Австрия и Швейцария в института Top Employers.

Посредством академията за служители, която е част от структурата на компанията, Weidmueller обединява обучението и квалификацията на персонала си. "Чрез широката ни програма с възможности за обучение ние инвестираме в бъдещето на служителите си и следователно - в бъдещето на нашата компания", допълва Франк Пелман.

Институтът за топ работодатели класира политиките за управление на персонала на компаниите в глобален план от 1991 г. насам. Участниците в класацията се оценяват на базата на критерии като: стратегия за привличане на таланти, планиране на труда, възможностите за квалификация, обучение и развитие, управление на ефективността, програми за развитие на мениджмънта, кариерно планиране и реализация, компенсации, придобивки и корпоративна култура.

     
Източник: Weidmuеller

Ключови думи: Weidmuеller   Top Employers   топ работодател   академия за служители  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...