Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Schneider Electric обяви нова серия продукти за управление на енергията

23.04.2018   |   Технологии
 

Schneider Electric обяви премиерата на широка гама новости в областта на електроапаратурата и управлението на енергията по време на фирмената си изложба за иновации Innovation Summit в Париж в началото на април т. г. В рамките на двудневния форум под мотото "Powering the Digital Economy", в който взе участие и представител на TLL Media, компанията представи новости при платформата EcoStruxure, нови продукти и приложения за мониторинг на енергията, microgrid електроразпределение и др.

Акценти сред новостите в портофлиото на Schneider Electric са потребителското приложение EcoStruxure Power Advisor, софтуерните системи за управление EcoStruxure Power Monitoring Expert 9.0 и Power Scada Operation 9.0, както и иновации при свързаните продукти: серията ProLogic ION9000 за прецизно измерване на енергията и прекъсвачите Easergy P3.

"PowerLogic ION9000 е най-усъвършенстваното и прецизно решение за измерване на качеството и параметрите на енергията в света. Чрез иновации в IoT-технологиите, анализът на събития и точността, серията предлага подобрена надеждност и разходна ефективност за приложения в мащабни и критични електросъоръжения", стана ясно още по време на фирмената презентация.

Защитните релета средно напрежение Easergy P3 се отличават с висока оперативна ефективност и предлагат цифрови възможности за улеснена и по-безопасна инсталация и експлоатация. Те са ключови елементи от платформата EcoStruxure Power, а управлението им става посредством богат набор нови инструменти. Сред тях са софтуерът за конфигуриране eSetup Easergy Pro, мобилното приложение Easergy SmartApp, както и вграден клиент за уеб-базирана настройка, допълниха от компанията.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Schneider Electric   Innovation Summit   EcoStruxure Power   ProLogic ION9000   Easergy P3  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...