Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Schneider Electric прогнозира стабилен растеж през 2018 г.

25.06.2018   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

По време на годишното събрание на акционерите на Schneider Electric, провело се в Руел-Малмезон, Франция, бяха обявени финансовите резултати на компанията за 2017 г. Жан-Паскал Трикоар, председател и главен изпълнителен директор, и Еманюел Бабю, заместник-главен изпълнителен директор по финансовите и правните въпроси, коментираха пред 400-те участници показателите на Групата за изминалата година, заедно със стратегията, управлението и бъдещите перспективи. Представено бе стратегическото позициониране на Schneider Electric, основаващо се на две насоки на развитие: индустрия 4.0 и енергийната трансформация, в свят, който все повече се цифровизира и използва все повече енергия.

Еманюел Бабю описа подробно убедителното представяне през 2017 г. и наблегна на преизпълнението на всички цели за същата година. Стабилният растеж, постигнат в четирите глобални региона и доброто изпълнение на оперативните приоритети подсилват доходността от всяка дейност, с рекордни нетна печалба и печалба на акция. Тези резултати, комбинирани с генериране на свободни парични потоци и стабилен счетоводен баланс, дават възможност за 8% ръст на дивидентите.

Специално внимание бе обърнато на това как Групата помага на клиентите в цифровата трансформация благодарение на платформата EcoStruxure, подсилена през 2017 г. В контекста на развитието на тази платформа, Schneider Electric обяви няколко нови решения за подсилване на цифровата архитектурата на своята EcoStruxure Power за управление на енергията. Цялостните решения на EcoStruxure са внедрени в повече от 480 000 инсталации, с подкрепата на над 20 000 системни интегратори, свързващи над 1,5 милиона активи, информираха от Schneider Electric.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   EcoStruxure  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...