Electrical Bulgaria  

Rittal и ABB разширяват партньорството си в индустриалната дигитализация

02.07.2018   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Rittal и ABB обявиха ново ниво на стратегическо сътрудничество – основавайки се на доказаното си партньорство в областта на непрекъсваемото електроразпределение, двете компании се стремят да разширят подхода си за модулна и сигурна инфраструктура за центрове за данни с висока експлоатационна готовност, предимно в държави в Северна и Южна Америка и Европа.

Стратегическото партньорство обхваща различни решения и услуги, включително тези за непрекъсваемо токозахранване (UPS), сигурни пожарозащитени решения за центрове за данни с периферни изчисления (edge data centers, EDC), EDC за производители на оригинално оборудване, мащабируеми съвместни модулни центрове за данни, както и нови захранващи контейнери.

Rittal и ABB ще се фокусират върху сглобяеми и издържливи решения за центрове за данни, като представения наскоро Secure Edge Data Center (SEDC) с HPE, предназначен за тежки индустриални условия. Те ще подпомогнат клиентите в дигитализацията на техните процеси, което ще позволи използването на фирмен клас информационни технологии в близост до работната среда, машините и другото оборудване, осигурявайки сигурни и надеждни дигитални процеси с ниска латентност.

"С разширеното ни глобално партньорство с ABB предоставяме на клиентите опита на две водещи компании в областта на оперативните и информационните технологии, които се допълват отлично. Доказалите се решения до ключ помагат на фирмите при внедряването на необходимата IT инфраструктура за сигурни периферни изчисления и други интелигентни приложения, за да се оползотвори стойността на дигитализацията", заяви Андреас Кайгер, изпълнителен вицепрезидент на глобалното бизнес подразделение за IT инфраструктура на Rittal.

"ABB снабдява Rittal с UPS системи и решения за електроразпределение от доста време и двете компании решиха да задълбочат партньорството си на международно ниво, с цел да поддържат стратегиите си за ръст през последните няколко години. Rittal не само използва UPS системи на ABB в решенията си за центрове за данни, но се възползва и от услуги на местно ниво за увеличаване на продажбите на локалните пазари", коментира Лара Кортиновис, глобален продуктов мениджър защитни електрически устройствa в ABB.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   ABB   edge data center   центрове за данни  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...