Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ТУ-София организира 12-а лятна школа по теоретична електротехника

13.09.2018   |   Предстоящо
 

На 13 и 14 септември т. г. Технически университет-София ще проведе дванадеcетата Лятна школа по "Теоретична електротехника", част от форума "Дни на науката на ТУ-София". За поредна година събитието ще се състои под патронажа на Международния симпозиум по теоретична електротехника (ISTET).

Основните тематични направления на школата ще бъдат електромагнитни полета, теория на веригите и системите, обработка на сигнали и идентификация, различни приложения от областта на електромагнитната съвместимост, безразрушителния контрол, системите за управление и др., както и нови подходи при обучението по теоретична електротехника. Целите на школата са запознаване на докторантите и асистентите с областите на развитие и предстоящите проблеми за разрешаване в електротехниката и създаването на по-тесни взаимоотношения между университетите в Европа.

Паралелно на лятната школа ще се проведе и научна конференция, включваща презентиране на постери на авторски научни публикации. Допълнителна информация може да намерите тук.

     
Източник: ТУ-София

Ключови думи: ТУ-София   теоретична електротехника  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...