Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕСО избира доставчик на изолатори

Електроенергиен системен оператор (ЕСО) обяви обществена поръчка за доставка на изолатори полимерни и междуфазни (дистанционери) за ВЛ високо напрежение.

Полимерните изолатори ще се монтират на електропроводи с напрежение 110 kV, 220 kV и 400 kV. Доставените изолатори ще се използват както за носително, така и за опъвателно окачване на проводниците. Дистанционерите ще се използват за намаляване на аварийните изключвания от ефект "игра на проводниците" на въздушни електропроводни линии (ВЛ) 110 kV, 220 kV и 400 kV и ще се монтират в междустълбие между фазови проводници. Прогнозни количества: за полимерни изолатори - 1350 бр.; за междуфазни дистанционери - 950 бр. Доставките ще се извършват по изпратена от възложителя заявка до достигане на сумата по договора или за срок от 36 месеца, което събитие настъпи първо.

Прогнозната стойност на поръчката е около 780 000 лв.
Срокът за получаване на оферти е 5 ноември т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: ЕСО; снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЕСО   изолатори  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...