Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиВ Изоматик представи бъдещето на партньорството си с GE Industrial Solutions

19.11.2018   |   Бизнес
 

На 8 ноември т. г. ВиВ Изоматик проведе семинар, посветен на новостите в сътрудничеството с един основните партньори на компанията – GE Industrial Solutions (GEIS). Събитието бе организирано по повод придобиването на GEIS от ABB, което бе финализирано в края на юни т. г.

Семинарът започна с приветствие от Марин Шишков, мениджър продажби във ВиВ Изоматик, и продължи с основната презентация на Тамаш Савари, старши мениджър продажби в GEIS, който представи новостите в корпоративната структура.

"Целта на стратегическото интегриране на GEIS в дивизия "Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане" на ABB е да се комбинира най-доброто от двете компании. Отношенията ни с ВиВ Изоматик се запазват, като може да се очаква обновяване на гамата и инвестиране в нови разработки. В следващите 10-15 години не се предвижда и промяна на логото и марката на продуктите ни", обясни Тамаш Савари.

Той информира още, че един от най-важните продукти за българския пазар продължават да бъдат разпределителните табла QuiXtra и подчерта, че ценовата политика и каталозите на GEIS също няма да бъдат изменени.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   GE Industrial Solutions   ABB   QuiXtra  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...