Electrical Bulgaria  
Вайд Бул
Вайд Бул

ЕСО откри търг за доставка на цифрови релейни защити

Електроенергиен системен оператор обяви обществена поръчка за доставка на цифрови релейни защити и автоматики за средно напрежение.

Цифровите релейни защити и автоматики ще работят в мрежи с неутрала, заземена през активно съпротивление, дъгогасителен реактор или комбинирано заземяване. Предназначени са за монтаж на вратите на предкилийните шкафове в ЗРУ/КРУ или на релейни табла/шкафове в подстанции от електроенергийната система. Всяко устройство преди доставката трябва да премине през пълни заводски изпитания, които да се извършат съгласно приетите стандарти и норми за изпитване на тази апаратура. При доставката всяко устройство трябва да се придружава от протоколи за изпълнените заводски изпитания с конкретните резултати и заключения.

Стойността на поръчката е 2 400 000 лв. без ДДС.
Срокът за получаване на оферти е 13 декември т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: ЕСО; снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЕСО   релейни защити   автоматики  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО Беттерманн

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...