Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal представи климатизиращи системи Blue e+ за покривен монтаж - 30.11.2018

30.11.2018   |   Начало»Технологии
 

По време на тазгодишното издание на изложението SPS IPC Drives Rittal направи премиера на климатизиращи системи Blue e+ за покривен монтаж с мощност 1,3 kW, които се предлагат за шкафове с размери от 800х600 mm нагоре. Този монтаж позволява студеният въздух да преминава в направление отгоре покрай инсталираните в шкафа устройства, например честотни преобразуватели, обясняват от компанията.

"Новите климатизиращи системи за покривен монтаж от серия Blue e+ работят с термотръба и конвенционален компресор. Тъй като когато се охлажда с термотръба, не са необходими нито компресор, нито помпа, енергопотреблението е много ниско – захранване е необходимо само за вентилаторите. Този метод на охлаждане е особено ефективен, когато температурната разлика между вътрешността на шкафа и околната среда е голяма. Допълнителният компресор в климатизиращите системи работи само когато е необходима по-голяма охлаждаща мощност. Като цяло, климатизиращите системи от серия Blue e+ използват 75% по-малко енергия в сравнение с конвенционалните компресорни охлаждащи системи", подчертават от Rittal.

От компанията допълват, климатизиращите системи Blue e+ се предлагат и със стоящия шкаф VX25 като интегрирано решение, като управлението се осъществява лесно посредством вградения във вратата на шкафа сензорен дисплей.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   Blue e+   климатизиращи системи   VX25  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...