Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕРП Север обяви нова кариерна програма за ученици по електротехника

17.12.2018   |   Кариери
 

От януари до май 2019 г. Електроразпределение Север (ЕРП Север) ще проведе платена практика "Млад електромонтьор", насочена към ученици 12 клас от Варна, изучаващи и завършващи електротехнически специалности.

Ще бъде изготвен предварителен график за посещение на всички одобрени кандидати, съобразен с тяхната учебна програма и извънкласни ангажименти – 40 часа месечно за всеки участник, поясняват от дружеството.

Участниците в програмата ще се обучават в реална работна среда под ръководството на екип електромонтьори и електроинженери и ще придобият технически умения и навици за изпълнението на задачи от ежедневните дейности по професията. В допълнение към заплащането, при успешно завършване на програмата ЕРП Север ще предложи бъдеща реализация на учениците в енергийното дружество.

     
Източник: ЕРП Север

Ключови думи: ЕРП Север   обучителна практика   кариерна програма  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...