Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов с нов онлайн магазин

03.01.2019   |   Бизнес
 

Фирма ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов представи нов сайт на онлайн магазина си, който се отличава с отзивчив уеб дизайн и осигурява бърз достъп до продуктовата информация.

"Новият сайт гарантира лесно, бързо и сигурно пазаруване. В него потребителите могат да открият подробна информация за предлаганите от нас продукти и услуги – богато разнообразие от електроапаратура за ниско и средно напрежение, оборудване за компенсиране на реактивната мощност, фотоволтаична и измервателна техника, консултантски услуги в сферата на енергийната ефективност, икономията на електроенергия и повишаване на нейното качество и измервания на място на качеството на електроенергията със специализирана апаратура и софтуер. Пазарувайки от новия ни онлайн магазин, клиентите ни могат да се възползват от ежемесечни намаления на определени стоки и обслужване и консултиране на отлично ниво", подчертават от ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов.

Новата уеб страница на онлайн магазина е достъпна тук.

     
Източник: ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов

Ключови думи: ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов   електроапаратура   измервателна техника   фотоволтаична техника  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...