Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Италиански производител на трансформатори търси бизнес партньори

14.01.2019   |   Бизнес
 

Италианска компания, специализирана в производството на трифазни трансформатори средно/ниско напрежение, търси търговски представители и дистрибутори. Предлаганите силови трансформатори са подходящи за приложение в различни области – минно-добивната промишленост, нефтената и газовата индустрия, производството на възобновяема енергия и др.

Трансформаторите се произвеждат в съответствие с директивата за екодизайн с висококачествени материали и по най-съвременни технологии. Компанията е в процес на сертификация по ISO 9001. В допълнение, фирмата, която разполага с 1800 кв. м производствена площ, предлага и услуги по сервиз и поддръжка, изпитване и анализ, ремонт, отдаване под наем и др.

С цел навлизане на чуждестранни пазари, компанията търси партньорство под формата на споразумения за търговско представителство и дистрибуция на територията на редица европейски държави, включително България. Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   трансформатори   силови трансформатори  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...