Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Изложението HIVOLTEC отваря врати през септември в Лайпциг - 18.09.2019

18.09.2019   |   Начало»Предстоящо
 

Международното търговско изложение за технологии средно и високо напрежение HIVOLTEC ще се проведе между 18 и 20 септември т. г. в Лайпциг. Форумът, организиран от Leipziger Messe, е насочен към инженери, техници, оператори на електроенергийни мрежи, представители на научни институции и др.

HIVOLTEC се провежда паралелно с изложението за електроинженерство, сградни системи, осветление и енергия efa, което е сред водещите събития за сектора в Централна Германия. Панаирът има 7 основни направления – електроинженерство и енергийни технологии, решения за управление и автоматизация, измервателна техника, работна безопасност и пожарозащита, транспорт, машини и изграждане на централи, услуги и научноизследователска дейност.

Продуктовата гама, представена на HIVOLTEC, включва комутационна апаратура, силови и разпределителни трансформатори, релета, кабели, заземителни системи, изолатори, прекъсвачи, разединители и др.

     
Източник: Leipziger Messe

Ключови думи: Leipziger Messe   HIVOLTEC   efa  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...