Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Община Варна избира доставчик на зарядни станции за електромобили - 29.07.2019

Община Варна обяви обществена поръчка за доставка, монтаж, инсталация и изграждане на зарядни станции и интелигентна система за управление.

При изпълнение на поръчката следва да се извърши доставка и монтаж на 31 броя нови зарядни станции за електрически автомобили. 22 броя зарядни станции за обществено ползване ще бъдат разположени в обхвата на "Синя Зона – зона Център и зона Широк Център". Зарядните станции – 9 броя за служебни нужди на ОП "Общински паркинги и синя зона", ще бъдат разположени на територията на "Паркинг за неправилно паркирани МПС" към ОП "Общински паркинги и синя зона". За поставянето на зарядните станции има изготвени разрешения за поставяне от Община Варна, становища на Електроразпределение Север и одобрени инвестиционни проекти.

Прогнозната стойност на поръчката е 759 500 лв. без ДДС.
Срокът за получаване на оферти е 2 септември т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.

     
Източник: oбщина Варна; снимка: Dreamstime

Ключови думи: oбщина Варна   зарядни станции   електромобили  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...