Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Близо 700 изложители на Energetab в Полша

17.09.2019   |   Предстоящо
 

32-ото издание на международното изложение за оборудване и технологии за енергийния сектор Energetab ще се проведе между 17 и 19 септември т. г. в Белско-Бяла, Полша.

В модерна мултифункционална зала, няколко павилиона, както и на открито ще бъдат изложени разпределително оборудване високо и ниско напрежение, трансформатори, генератори, задвижвания, непрекъсваеми захранвания, кабели и проводници, измервателна техника, системи за управление и автоматизация, енергоспестяващо осветление, машини и инструменти за енергетиката и др.

Тази година организаторите очакват във форума да се включат близо 700 изложители от 24 страни в Европа, Азия и Северна Америка. Сред тях ще са както утвърдени международни корпорации, предлагащи цялостна гама продукти за глобалния пазар, така и водещи местни доставчици на технологично усъвършенствани решения за надеждно и ефективно производство и разпределение на електроенергия. 

     
Източник: Ziad Bielsko-Biala

Ключови думи: Ziad Bielsko-Biala   Energetab   енергетика  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...