Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal получи награда за глобален доставчик от Bosch

05.08.2019   |   Бизнес
 

Rittal бе отличена с наградата за глобален доставчик на Bosch, която се връчва на всеки две години. От общо 43 000 доставчици по света Bosch награди 47 компании от 15 държави. Rittal е един от водещите доставчици на решения за шкафове, електроразпределение, климатичен контрол, IT инфраструктура и софтуер и услуги.

"Призът ни дава възможност да отличим най-добрите ни доставчици. Наградените демонстрират изключително високи стандарти и си партнират с Bosch в духа на тясно сътрудничество. Победителите показват цялостно превъзходство – от експертен технически опит до висококачествена логистична дейност и предприемачески потенциал", заяви Андреас Ройтер, директор управление на веригата на доставки на Robert Bosch.

"Bosch е водеща в световен мащаб по отношение на технологичните иновации. Горди сме с това, че компанията ни се доверява като на дългосрочен партньор. Полагаме всички усилия да подкрепяме клиентите ни в техните вериги на стойността, не само с новаторски и най-висококачествени продукти, но и с изключително навременна готовност и наличност", подчерта главният изпълнителен директор на Rittal International д-р Карл-Улрих Кьолер.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   Bosch   Robert Bosch  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...