Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиК Варна избира доставчик на електроматериали

Водоснабдяване и канализация Варна откри търг за доставка на електрически апарати и съоръжения, електроинсталационни материали, кабели и проводници по три обособени позиции.

Заявките ще се подават периодично, според конкретните нужди на възложителя през времетраенето на договорите за изпълнение. Възложителят не гарантира заявки за доставка за всички видове стоки от предмета на обособените позиции.

Всеки участник трябва да има внедрена система за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалент, с обхват производство и/или търговия/дистрибуция на стоките от предмета на обособената позиция, за която подава оферта или да прилага еквивалентни мерки за осигуряване на качеството.

Прогнозната стойност на поръчката е 1 100 000 лв. без ДДС.
Крайният срок за подаване на оферти е 29 октомври т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите тук.
 

     
Източник: ВиК Варна; снимка: Dreamstime

Ключови думи: ВиК Варна   електрически апарати   кабели   проводници   електроматериали  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...