Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Британски доставчик на електроапаратура търси партньори в България

14.10.2019   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Британска компания, специализирана в доставката на оборудване високо напрежение за пренос и разпределение на електроенергия, търси търговски представители и дистрибутори в Европа, най-вече в България, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Румъния, Словакия Ирландия, Унгария, Чехия, Украйна и Молдова.

Компанията има над 25 години опит във веригата за доставки на електроапаратура. Предоставя както стандартни, така и специфицирани от клиента високотехнологични решения за производство на електрическа енергия. Портфолиото включва изолирани и неизолирани медни и алуминиеви проводници, специализирани инструменти, заземителни колове и аксесоари, оборудване за подготовка и полагане на кабели, фитинги за въздушни електропроводни линии и др.

Потенциалните партньори трябва да са добре запознати със съответния местен пазар, вече да търгуват с електроапаратура или да разполагат с добри контакти в сектора. Британската компания се интересува също от намиране на сътрудници, които са представят продуктите на изпълнители на проекти за генериране на възобновяема енергия. Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

 

     
Източник: EEN; снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   електроапаратура   електроразпределение  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...