Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Конференцията Cables 2020 ще се проведе през март в Дюселдорф

03.03.2020   |   Предстоящо
 

Международната конференция с изложбена секция Cables 2020, посветена на новостите при полимерните материали и технологии в производството на кабели и проводници, ще се проведе между 3 и 5 март следващата година в Дюселдорф.

Програмата на събитието ще включва дискусии и презентации на широк кръг от теми, свързани с последните иновации в бранша, включително нови разработки при материалите и производствените процеси, технологични тенденции и приложения, както и актуални стандарти при изпитването на захранващи и комуникационни кабели.

Във форума се очаква да се включат над 250 делегати от цял свят. Своите най-високотехнологични решения ще демонстрират производители на кабели и проводници, на машини и оборудване за отрасъла, както и на полимерни материали, добавки, изолации и др. Платформата ще създаде и възможности за установяване на бизнес контакти между производители, доставчици и крайни клиенти.

     
Източник: AMI

Ключови думи: Cables   захранващи кабели   проводници  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...