Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

28-ото издание на Amper през 2020 г. с богата изложбена програма

17.03.2020   |   Предстоящо
 

От 17 до 20 март 2020 г. в Бърно за 28-и път ще се проведе едно от най-мащабните европейски изложения за електротехника, енергетика, автоматизация, осветление и сигурност - Amper. Събитието ще постави фокус върху най-актуалните продукти, системи и решения в областта на електроинженерството, средствата за автоматизация, сградните услуги, комуникациите и безжичните технологии.

Широкият тематичен спектър на форума ще обхване следните сегменти: електроенергетика (генериране, пренос и разпределение на енергия), проводници и кабели, електрически инсталации, управление на сгради и системи за сигурност, електротермични технологии, задвижвания, силова електроника и захранващи системи, електронни компоненти и модули, измервателни устройства, лазери, фотоника и фина механика, инструменти и оборудване и др.

Като част от съпътстващата програма на събитието ще се състои 36-ата годишна национална среща на електроинженерите в Чехия. По време на четиридневното изложение ще бъдат излъчени носителите на наградите GOlden Amper за 2020 г. Сред акцентите в рамките на платформата ще бъде и конференцията "Smart City In Practice", която ще представи технологични иновации и концептуални решения за интелигентни градове.

     
Източник: BVV

Ключови думи: Amper   електротехника   електроинженерство   Smart City  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...